Mamić posle ranjavanja  osmeh, u auto i za Zagreb FOTO

Izvor: B92, 22.Avg.2017, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić posle ranjavanja " "osmeh, u auto i za Zagreb" FOTO

Hrvatski biznismen i sportski radnik Zdravko Mamić nije želeo da otkrije više detalja o pucnjavi u Tomislavgradu u kojoj je ranjen.

Kako prenose hrvatski mediji, Mamić je kratko rekao da je izbegao smrt i da je sve u redu, “uz širok osmeh iz bolničke postelje“.

Iz Doma zdravlja je za N1 rečeno da je Mamićevu povredu sanirao hirurški tim, posle čega je on seo u automobil i otišao u Zagreb.

“Ponudili smo mu sanitetski prevoz do Splita, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučio da ode u Zagreb. Vrlo je lepo govorio o Splitu i lekarima u koje, rekao je, ima apsolutno poverenje“, navedeno je.

Mamić je ranjen vatrenim oružjem u predelu desne natkolenice, nije životno ugrožen i na svoju odgovornost je pušten iz bolnice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.