Mamić najluđi predsednik kluba, Butorović šesti

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2012, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić najluđi predsednik kluba, Butorović šesti

Engleski portal whoateallthepies.tv napravio je spisak 10 najluđih predsednika u istoriji fudbala na kojem je prvo mesto zauzeo Zdravko Mamić, a svoje mesto našao je i predsednik Vojvodine Ratko Butorović.

Slika govori više od 1000 reči - Bata Kan

Predsednici, vlasnici i direktori fudbalskih klubova često umeju da budu vrlo kontroverzni, ekscentrični i zato zanimljivi toliko da često bace u senku svoje klubove.

 

Na listi top 10 najluđih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << britanski portal whoateallthepies.tv je na šesto mesto stavio predsednika Vojvodine Ratka Butorovića. Čelnika Voše nisu previše komentarisali niti opisivali kao druge, već samo poručuju da se sve vidi na osnovu njegovog izgleda i preporučuju slike na Guglu.

Prvo mesto je zauzeo neprikosnoveni Zdravko Mamić, poznat po sukobima sa novinarima, brojnim skandalima koje je teško nabrojati.

"Zločest, nervozan i fizički zastrašujući čovek promenio je 15 trenera od kada je 2003. godine došao u klub", jedan je od rečenica koja stoji u Mamićevom opisu.

Iza prvog čoveka zagrebačkog Dinama našli su se predsednik Napolija Aurelio De Laurentis, Semam Hamam koji je radio u Kardifu i Vimbldonu, pa Lućano Gaući iz Peruđe, te redom Ken Bejts (Čelsi, Lids), Mauricio Zamparini (Palermo), Aldo Spineli (Livorno), Džordž Rejnolds (Darlington) i Ken Ričardson (Donkaster).

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Butorović jedan od "najluđih"

Izvor: B92, 09.Nov.2012, 12:01

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Ratko Butorović , zauzeo je šesto mesto u izbora za "najluđeg predsednika" nekog kluba...Titulu i ubedljivo prvo mesto, na listi engleskog portal "whoateallthepies.tv", poneo je Butorovićev kolega iz Hrvatske, predsednik FK Dinamo iz Zagreba, Zdravko Mamić...Prvi...

Nastavak na B92...

Mamić prvi, Butorović šesti

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Nov.2012

Engleski internet portal whoateallthepies.tv napravio je listu najluđih funkcionera, vlasnika i predsjednika evropskih fudbalskih klubova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.