Mamić: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja

Izvor: B92, 03.Sep.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja

Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama, optužen za kriminalne radnje u tom FK, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu.

Kolinda Grabar Kitarović je, kako kaže, "nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti".

On je u intervjuuu za RTL otkrio da je čak i kleknuo pred predsednicu i nazvao je boginjom.

"Ponosan sam što je takva žena predsednica. Ako postoji fotografija, a postoji sigurno, na njoj samo pevamo ili plešemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Možda jednom ili dva puta smo plesali i treći put, ja sam kleknuo i rekao 'predsednice, boginje moja'. Šta tu ima loše, to sam ja, to sam ceo život. To samo 'džek' može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja", rekao je Mamić, prenosi Index.hr.

Mamić, koji se od hrvatskog pravosudja krije u BiH, najavio je i da će svi njegovi članovi porodice i svi na koje ima uticaj glasati za Grabar Kitarovićevu. On je dodao da ne razume zašto ljudi oko predsednice, kad se spekuliše da li joj je on teret kada on to nije, ne kažu decidirano: "pokvarenjaci, zašto falsifikujete".

"Da li je zlo ako je predsednica pevala ili plesala, ili je Mamić ispred predsednice kleknuo, kada ona nije znala da je Mamić u nekom predmetu. Gde je tu problem? Istina je jedino da sam ja bio simpatizer predsednice, da sam bio donator s 10.000 kuna. Njoj lično bih dao sve što imam da bude ponovno predsednica", zaključio je Mamić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.