Malu Janu volela VIŠE OD SVEGA: Jelena Marjanović bi danas proslavila 35. rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malu Janu volela VIŠE OD SVEGA: Jelena Marjanović bi danas proslavila 35. rođendan

Istraga njenog ubistva trajala je čak 15 meseci

Jelena Krsmanović, zvezda Granda, brižna majka i ćerka, supruga i prijateljica, rođena je 29. avgusta 1983. godine. Još od malena želela je da peva, te je još tada tražila svoje mesto pod estradnim nebom.

Pročitajte i:

Tokom tog traganja upoznala je Zorana Marjanovića, kasnije supruga, muzičkog producenta, koji je sa svojom porodicom živeo nekoliko kuća dalje. Nakon nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze udala se za njega i prešla da živi u njegovu porodičnu kuću.

U braku sa njim dobila je ćerkicu, koju je, kako svi njeni poznanici i dan danas pričaju, volela više od svega. Od muzičke karijere Jelena se udaljila nakon rođenja ćerkice. Ipak, nekoliko godina kasnije ljubav prema muzici navela ju je da krene sa planovima za povratak estradi.

Međutim, 2. aprila 2016. godine, dan nakon što je snimila dve strofe svoje, ispostaviće se kasnije, poslednje pesme, Jelena je ubijena. Na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

. Mesecima nakon pevačicine smrti nije bilo uhapšenih, a čini se ni osumnjičenih za zločin. A onda, 15. septembra prošle godine, ispred kuće u kojoj je živela uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović.

Protiv njega krajem juna ove godine podignuta je optužnica zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu. Marjanović je pušten na slobodu, na kojoj čeka dalje korake institucija.

Podsetimo, nesrećna pevačica na sve načine pokušavala je da se spase od pomahnitalog ubice, da pobegne, međutim, on ju je u kanalu dubine pola metra, pored nasipa, sustigao i nastavio da udara sve dok se nije srušila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.