Izvor: Kurir, 10.Feb.2010, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malović: Iznenađena sam odlukom tužilaštva Crne Gore

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je danas da je iznenađena odlukom Državnog tužilaštva Crne Gore da ne prihvati molbu srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal za odlaganje dostavljanja podataka i dokaza u slučaju Gorana Sokovića i Dejana Šekularca. Soković i Šekularac koje Srbija sumnjiči za šverc više od dve tone kokaina iz Južne Amerike, pušteni su kasno sinoć iz zatvora kod Podgorice, jer je tužilaštvo ocenilo da nema osnova da protiv njih pokrene krivični postupak u Crnoj Gori. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka iznenađena odlukom tužilaštva

Izvor: NaDlanu.com, 10.Feb.2010

BEOGRAD, 10. februara 2010. (Beta) - Ministarka pravde Srbije Snežana Malović iznenađena je odlukom Državnog tužilaštva Crne Gore da ne prihvati molbu srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal da se odloži dostavljanje podataka i dokaza u slučaju Gorana Sokovića i Dejana Šekularca. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

SNEŽANA MALOVIĆ: Iznenađena sam odlukom iz Podgorice

Izvor: Danas, 10.Feb.2010

Iznenađena sam odlukom Državnog tužilaštva Crne Gore da ne prihvati molbu Tužilaštva za organizovani kriminal za odlaganje dostavljanja podataka i dokaza u slučaju Gorana Sokovića i Dejana Šekularca, kaže za Danas ministarka pravde Snežana Malović. Ona podseća da su 25. januara u Rimu glavni...

Nastavak na Danas...

Crna Gora pustila Šarićeve mafijaše

Izvor: Press, 10.Feb.2010

Sud u Podgorici pustio iz zatvora Gorana Sokovića i Dejana Šekularca, saradnike glavnog narko-bosa Darka Šarića. Ova odluka Crne Gore šokirala specijalnog tužioca Srbije i Ministarstvo pravde .Viši sud u Podgorici pustio je na slobodu Gorana Sokovića...

Nastavak na Press...

Malovićeva optužuje crnogorsko tužilaštvo

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2010, 08:48

Ministarka pravde Snežana Malović iznenađena je odlukom državnog tužilaštva Crne Gore da ne prihvati molbu srpskog Tužilaštva za organizovani kriminal za odlaganje dostavljanja podataka i dokaza u slučaju Gorana Sokovića i Dejana Šekularca, koji su preksinoć pušteni na slobodu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.