Učenik koji je izbo reketaše osuđen na uslovnu kaznu

Izvor: Blic, 28.Okt.2013, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik koji je izbo reketaše osuđen na uslovnu kaznu

Krstan V. (16) iz Kaća koji je u novembru prošle godine izbo dvojicu starijih mladića osuđen je danas na šest meseci do dve godine uslovno pred krivičnim većem za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu. Dečakova porodica najavljuje žalbu, jer smatraju da je presuda trebala da bude oslobađajuća.

- Delimično smo zadovoljni presudom i uložićemo žalbu - rekla je Katarina Vuković, Krstanova majka.

U incidentu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji se desio u holu Mašinske škole Milan Š. (22) iz Rakovca zadobio je tri ubodne rane u stomak i tri u grudi, a Branimir S. (20) iz Teslića jednom je uboden u grudi.

Krstanova majka Katarina na protestu podrške koji su drugari organizovali

Po presudi koju je doneo sudija Sava Đurđić za krivično delo prekoračenje nužne odbrane, svakih šest meseci Krstana će proveravati stručne socijalne službe. On će već nakon šest meseci moći da bude potpuno oslobođen, a maksimalna kazna je dve godine.

Protiv dvojice punoletnih mladića za koje se pretpostavlja da su mesecima pre krvavog obračuna iznuđivali novac od Krstana, napali ga u dvorištu škole, davili i gađali ciglama, nije podneta nikakva prijava.

Pročitajte još Tinejdžer nožem izbo dvojicu 19-godišnjaka u srednjoj školi u Novom Sadu Dečak kupio nož da se zaštiti od reketaša Peticija za puštanje iz pritvora reketiranog đaka Dečak koji je izbo reketaše pušten iz pritvora, ispred suda ga podržali drugovi

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uslovna kazna maloletniku za pokušaj ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Okt.2013

Maloletni K.V. iz Kaća osuđen je danas na vaspitnu meru pojačanog nadzora od strane staratelja od 6 meseci do dve godine, zbog ranjavanja dvojice mladića u Mašinskoj školi u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Učenik koji je izbo reketaše osuđen na uslovnu kaznu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2013

Krstan V. (16) iz Kaća koji je u novembru prošle godine izbo dvojicu starijih mladića osuđen je danas na šest mjeseci do dvije godine uslovno pred krivičnim vijećem za maloljetnike Višeg suda u Novom Sadu. Dječakova porodica najavljuje žalbu, jer smatraju da je presuda trebala da bude oslobađajuća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.