Maloletnik uhapšen zbog pokušaja ubistva

Izvor: Blic, 06.Mar.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik uhapšen zbog pokušaja ubistva

Novopazarska policija je danas uz krivičnu prijavu sprovela nadležnom tužiocu jednog maloletnika iz Novog Pazara zbog sumnje da je pokušao da ubije vršnjaka u tuči.

U saopštenju policije se navodi da se u utorak oko 16.00 u jednoj školi u tom gradu verbalno sukobilo više učenika, da se sukob nastavio i van škole gde je jedan maloletnik drugom naneo ubodnu ranu.

- Povređeni maloletnik je dobio teške telesne povrede i nije životno ugrožen - navodi se u saopštenju policije. Policija će protiv svih učesnika tuče podneti krivičnu prijavu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maloletnik pokušao ubistvo

Izvor: SandzakPress.net, 06.Mar.2014

Novi Pazar - Novopazarska policija je danas uz krivičnu prijavu sprovela nadležnom tužiocu jednog maloletnika iz Novog Pazara zbog sumnje da je pokušao ubistvo. Policija navodi da se u utorak oko 16 sati u jednoj školi u ovom gradu verbalno sukobilo više učenika, da se sukob nastavio i van škole...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.