Maloletnik nožem posle prepirke izbo svog oca

Izvor: Kurir, 05.Nov.2012, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik nožem posle prepirke izbo svog oca

Pokušaj ubistva dogodio se kada je dečak posle prepirke između roditelja uzeo nož i izbo svog oca u leđa

BANJALUKA – Maloletni D.B. (15) iz Banjaluke pokušao je u nedelju popodne oko 14.30 časovada u porodičnoj kući u ulici Jovana Raškovića u Banjaluci ubije svog oca Draška Barišića koji je u ponedeljak skinut sa aparata za veštačko disanje, pošto je primljen sa teškim povredama leđa i dijafragme.

Pokušaj ubistva dogodio se kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dečak posle prepirke između roditelja uzeo nož i izbo svog oca u leđa.

Tužilac za maloletnike Okružnog tužilaštva Tatjana Ninković ispitala je maloletnika u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa decom i maloletnicima u krivičnom postupku.

"Na predlog psihologa,s obzirom na to da ima odgođenu reakciju na traumu i da njegovo emocionalno stanje ne prati verbalni iskaz, predložena je profesionalna pomoć smeštanja na Odeljenje dječije psihijatrije u Banjaluci s ciljem prevazilaženja  poteškoća", navodi se u saopštenju.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Kliničkog centra Banjaluka Darko Golić istakao je da su sve dalje prognoze krajnje neizvesne i preuranjene.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tinejdžer ubo oca nožem u leđa

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Nov.2012

BANJALUKA - Petnaestogodišnji D.B. ubo je nožem u leđa svog oca Draška Barišića u nedjelju nakon svađe u porodičnoj kući, nanijevši mu teške povrede.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.