Maloletnik krijumčario Sirijce

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloletnik krijumčario Sirijce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u toku noći, na auto putu Niš – Beograd, u blizini naplatne rampe Nais, pronašli 17 državljana Sirije koji su ilegalno ušli na teritoriju Republike Srbije.

Foto: Guliver/Getty images/Spencer Platt

U putničkom motornom vozilu marke "fijat punto", niških registarskih oznaka za koje se sumnja da su falsifikovane, kojim je upravljao sedamnaestogodišnjak, pronađeno je sedam državljana Sirije.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Osumnjičeni se na znak policije nije zaustavio i pokušao je da pobegne, ali ga je policija brzom akcijom pronašla, saopštio je MUP.

Maloletni vozač je uz prisustvo radnika Centra za socijalni rad sproveden u prihvatnu stanicu

Zavoda za vaspitanje omladine u Nišu i protiv njega će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave.

Takođe, policija je u putničkom motornom vozilu marke ''opel vektra'', beogradskih registarskih oznaka, pronašla deset državljana Sirije, dok se za vozačem intenzivno traga.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.