Malo toplije, ali mogući susnežica, sneg i kiša

Izvor: Press, 01.Dec.2016, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malo toplije, ali mogući susnežica, sneg i kiša

Srbiju sutra očekuje manji porast temperature, uz naoblačenje, ali i slabe padavine, poput susnežice, snega i kiše.
Foto:B92.net
Minimalna temperatura biće od minus devet do nula stepeni, a maksimalna od nula do osam.
U Beogradu se takođe očekuje malo toplije vreme nego danas. Ujutru je moguća susnežica, a po podne kiša. Jutarnja temperatura iznosiće minus jedan do jedan, a najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dnevna pet stepeni.
Petak i subota imaće periode oblačnosti, ali i moguću kišu, susnežicu i sneg. Nedelja će biti suva i hladna, a ponedeljak i utorak doneće mraz i temperaturu do minus devet. 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra minimalno toplije, za vikend ponovo minus

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2016

U Novom Sadu u petak će biti nešto toplije i oblačno...Minimalna temperatura 2, maksimalno do 8 stepeni...Za vikend će biti pretežno oblačno. U subotu moguća kiša, minimalna temperatura će biti -1, maksimalna 5 stepeni. U nedelju hladnije uz najnižu temperaturu od -4 i najvišu dnevnu od 3...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.