Maljković: Da damo maksimum, pa šta bude

Izvor: Mondo, 22.Jun.2013, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Da damo maksimum, pa šta bude

Selektor ženske reprezentacije Srbije rekla je da želi da njena ekipa odigra dobro protiv odlične ekipe Češke u poslednjem kolu grupe F na EP u Francuskoj

Srpske košarkašice će u nedelju od 14 časova igrati najvažniji meč na Evropskom šampionatu. Protivnik će im biti Češka u poslednjem kolu grupe F i Srpkinje bi pobedom obezbedile plasman u četvrtfinale.

"Nema mnogo filozofiranja, utakmica sa Češkom mora da se dobije i želimo da pobedimo kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svakoj drugoj. Sa mnom je prosto, želimo da damo sve od sebe pa da možemo da mirno spavamo, a koliko je dovoljno za pobedu, videćemo, Češka je sjajna ekipa. Najvažnije mi je da se devojke časno bore do samog kraja i ja sam onda srećna", istakla je Marina Maljković.

Ona je dodala da su reprezentativke na utakmici protiv Hrvatske u prošlom kolu pokazale koliko vole Srbiju.

"Mislim da smo napravile ogroman uspeh za Srbiju, smatram da se na meču sa Hrvatskom konačno na pravi način videlo da devojke poštuju svoj uloženi znoj, kao i dres koji nose i da bi bilo u najmanju ruku

normalno da Srbija poštuje nas"
, navela je Maljkovićeva.

Srbija ima skor od dve pobede i dva poraza u drugoj fazi Evropskog prvenstva, koliko ima i Češka, dok jedan trijumf manje ima Velika Britanija, koja u poslednjem kolu igra protiv Hrvatske.

"U ovakvom takmičenju nema kukanja. Ostvarili smo tri velike pobede, nad Letonijom, Belorusijom i Hrvatskom, a ipak moramo i da budemo i Češku", dodala je selektor Srbije.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.