Mališani obradovali Vučića, poklonili mu svoje radove: Srce mi je puno... FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 18:54

Mališani obradovali Vučića, poklonili mu svoje radove: "Srce mi je puno..." FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ogasio se na društvenoj mreži Instagram nakon obilaska novoizgrađenog vrtića u Srpcu.

"Ne tražimo bilo šta tuđe i poštujemo integritet BiH, ali ono čega ne smemo da se odreknemo nikada, to je da pripadamo istom rodu, da imamo isti srpski jezik, isto srpsko ćiriličko pismo, istu veru i da moramo da budemo jedni uz druge uvek.

Borićemo se da budemo svoj na svome, da opstanemo i sačuvamo svoje ime i prezime, ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dirajući nikoga.

Koliko god budemo mogli, davaćemo još značajniju ekonomsku pomoć Republici Srpskoj i svom narodu i niko u tome ne može da nas spreči, kao što ne može da nas spreči da, poštujući Bosnu i Hercegovinu, volimo Republiku Srpsku.

Živela Srbija! Živela Srpska!", napisao je predsednik, kojem su mališani iz Srpca darovali poklon – svoje uramljene radove.

Mališani su izveli pesmu "Mi smo deca neba".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.