Mališani iz Dečijeg centra pomažu vršnjacima obolelim od karcinoma (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 12.Feb.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani iz Dečijeg centra pomažu vršnjacima obolelim od karcinoma (VIDEO)

Dečiji centar i mališani koji tamo pohađaju radionice nastavljaju da pomažu deci oboleloj od karcinoma. Ovoga puta deca su izlagala svoje crteže, a svi zainteresovani mogli su da ih otkupe sredstvima za higijenu, kojima su, kako kažu, Udruženju roditelja dece obolele od raka preko potrebna.
Možda i nesvesno mališani iz Dečijeg centra pomogli su svojim vršnjacima koji su suočeni sa maligim bolestima. Njihovi crteži dobili su neprocenjivu vrednost…
Preko 200 radova >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << dece bilo je izloženo u holu Dečijeg centra, a svako ko je želeo mogao je da ih otkupi sredstvima za higijenu, koja će otići u NURDOR, tj Udruženju roditelja dece obolele od karcinoma. Na ovaj način, kažu organizatori akcije, oni nastavljaju dugu tradiciju pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.
Podsećamo,povod za akciju je svetski dan dece obolele od raka, koji se obeležava 15.februara. I ove godine će NURDOR organizovati brojne akcije ovim povodom, a sve u cilju skretanja pažnjejavnosti na to koliko je deci i njihovim roditeljima, koji su suočeni sa ovom opakom bolešću, podrška neophodna.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.