Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jun.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malinari blokirali magistralu prema Crnoj Gori

BEOGRAD - Malinari prijepoljskog i užičkog kraja blokirali su danas magistralni put od Prijepolja prema Crnoj Gori nezadovoljni otkupnom cijenom maline, te su pokušali da probiju kordon policije.

Blokada puta i dalje traje, a uslijedila je oko 15.30 časova, nakon što je u Prijepolju održan miran protest, javili su beogradski mediji.

Malinari iz Priboja i Prijepolja iz Udruženja "Limska dolina" ranije su najavili da će danas održati protest i blokirati magistralni put prema Crnoj Gori zbog niske otkupne cijene maline. Oni traže da akontna otkupna cijenu bude od 180 do 200 dinara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.