Mali panker: Gradonačelnik voli tvrđi zvuk

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jun.2015, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali panker: Gradonačelnik voli tvrđi zvuk

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali u intervjuu za beogradsku štampu otkrio je detalje iz svog života sa kojima do sada nismo bili upoznati.

Gradonačelnik je za list "Alo" na pitanje koja je najlepša opština odgovorio: "Odrastao sam u Cvijićevoj ulici, u opštini Palilula, i za taj kraj mene vežu drage uspomene. Već desetak godina živim na Zvezdari. Da se ne naljute ostali Beograđani, ali zbog toga bih odabrao Zvezdaru".

Siniša Mali je rekao da mu je drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najdraži grad, posle Beograda - Novi Sad, jer mu je familija sa očeve strane iz tog grada.

Gradonačlenik kaže da neće propustiti festivale "Egzit" i "Motorhed".

Konstatacija novinara je bila da je "gradonačelnik panker" i pitanje koje je usledilo je da li će skakati uz neki bend.

- Neću propustiti Robija Vilijamsa, dugo zvezda takvog ranga nije bila u prestonici. Ipak, ima jedan bend 'Bazkoks' - to je čist pank i ne mogu da dočekam da zasviraju na Adi. Nažalost, niko od mojih prijatelja ih ne sluša - zaključio je gradonačelnik.

Dragi sugrađani ako vidite gradonačelnika na koncertu obavezno ga pozovite da zajedno se provodi sa vama pošto neće imati društvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.