Mali o neukusnoj izjavi opozicionarke: Ko ima tapiju na bol? Marinika Tepić? Dragan Đilas? Ko?

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 10:33

Mali o neukusnoj izjavi opozicionarke: "Ko ima tapiju na bol? Marinika Tepić? Dragan Đilas? Ko?"

Ministar finansija Siniša Mali govorio je o aktuelnim dešavanjima u zemlji, ali i o važnim temama iz privrede i finansija.

Ministar je, između ostalog, komentarisao reči Marinike Tepić, koja je rekla da roditelji žrtava u školi "Vladislav Ribnikar" nemaju tapiju na bol.

"Bio sam šokiran. Građani su mogli da vide šta su hteli da urade od toga. Dobro je da su tu bili roditelji koji su prepoznali pokušaj da se tragičan događaj iskoristi na najprljaviji mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << način. Moje pitanje za nju je: A ko ima tapiju na bol? Marinika Tepić, Dragan Đilas? Ko?", upitao je ministar Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.