Mali o Brkićevim pretnjama: Neće vam proći. Nasilnici rađaju mržnju na koju ne pristajemo

Izvor: B92, 08.Maj.2023, 20:33

Mali o Brkićevim pretnjama: "Neće vam proći. Nasilnici rađaju mržnju na koju ne pristajemo"

Ministar finansija Siniša Mali obratio se povodom pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koje je izrekao Milovan Brkić.

On je naglasio da je uz predsednika i naš narod.

"I danas se nastavila ustaljena praksa pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću, i to kroz monstruozne izjave koje su stigle u ime “građanske opozicije”! Jel to ono zaustavljanje nasilja koje opozicija pokušava da podvali našem narodu? Neće vam proći! Nasilje rađa nasilje, nasilnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rađaju mržnju na koju ne pristajemo. Jer, iz prevelike boli svih ovih dana može se roditi samo ljubav potrebna da se ona ublaži. Srbija će se svim svojim snagama izboriti sa strašnim tragedijama koje su nam se desile, Srbija je tu za njene gradjane kojima je potrebna pomoć i Srbija je ta koja će osuditi svaki pokušaj serviranja nasilja kao odgovora na bilo šta. Zajedno smo u ovom bolu, saosećamo sa porodicama postradalih, ali nećemo dozvoliti sejanje straha i mržnje, niti bilo kakvo novo nasilje. Srbija je tome rekla ne! Javne pretnje smrću predsedniku naše države nisu borba protiv nasilja. Uz Vas smo predsedniče i uz naš narod", naveo je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.