Mali maturanti u sredu polažu kombinovani test

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2017, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali maturanti u sredu polažu kombinovani test

Testom iz matematike, u utorak je nastavljen drugi krug završnog ispita za male maturante koji su pali na popravni ispit ili iz zdravstvenih razloga nisu mogli na testiranje u junu Testom iz matematike, u utorak je nastavljen drugi krug završnog ispita za male maturante koji su pali na popravni ispit ili iz zdravstvenih razloga nisu mogli na testiranje u junu. U ponedeljak je održan test iz maternjeg jezika, dok će kombinovani test (istorija, geografija, fizika, hemija, biologija) biti održan u sredu. Drugi krug završnog ispita organizuje se u 55 škola u Srbiji, a za sve učenike iz Beograda testiranje se obavlja u OŠ "Ivan Goran Kovačić".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenici polažu kombinovani test na završnom ispitu

Izvor: RTS, 23.Avg.2017, 09:28

Završni ispit za učenike koji malu maturu nisu polagali u junu završava se danas polaganjem kombinovanog testa. . Od 9 do 11 učenici će polagati kombinovani test iz iz pet predmeta - biologije, geografije, istorije, fizike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.