Mali dobio Đilasa

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 17:21

Mali dobio Đilasa

Danas je održan glavni pretres u Prvom osnovnom sudu u Beogradu u krivičnom postupku koji je Dragan Đilas pokrenuo protiv Siniše Malog.

Postupak je pokrenut zbog krivičnog dela uvrede, koja mu je navodno pričinjena na konferenciji za štampu u Vladi Srbije 2019. godine, prenose mediji.

Dragan Đilas je tokom postupka tvrdio da je Siniša Mali izvršio krivično delo uvrede zato što je na konferenciji za štampu izjavio "verujem u svoje argumente i to da je Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đilas pljačkao grad Beograd, verujem da je ostvario veliku korist za sebe dok je grad tonuo".

"Prethodnih nekoliko dana je i dokazano kako Đilas, Obradović i Jeremić ruše grad i to govori o tobme koliko vole grad, odnosno koliko ga ne vole", pa je na pitanje novinara hoće li nastaviti da zove Dragana Đilasa "pljačkašem i lopovom" rekao: " Apsolutno, ja drugo ime za njega nemam, niti vidim da se on na bilo koji način ponaša nego tada".

Sud je nakon sprovedenog dokaznog postupka, doneo i javno objavio presudu kojom je oslobodio Sinišu Malog od Đilasove optužbe jer je nakon izvedenih dokaza našao da navodi iz Đilasove tužbe nisu dokazani, odnosno da Siniša Mali nije uvredio Dragana Đilasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.