Mali: Ulice prvog prioriteta čiste

Izvor: B92, 18.Jan.2016, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ulice prvog prioriteta čiste

Beograd -- Gradonačelnik Beograda i komandant Štaba za vanredne situacije Siniša Mali rekao je da su u glavnom gradu ulice prvog prioriteta čiste.

Kako kaže, sada se radi na čišćenju ulica drugog prioriteta.

Mali je, kako prenosi Beoinfo, održao sastanak u operativnom centru Uprave za vanredne situacije sa svim nadležnim preduzećima i službama, kako bi se napravio presek stanja na beogradskim ulicama i utvrdili dalji koraci.

Sastanku su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, gradski menadžer Goran Vesić, član Gradskog veća zadužen za Zimsku službu Slobodan Šolević, direktori nadležnih komunalnih preduzeća i službi, kao i predstavnici MUP-a i Uprave za vanredne situacije.

Mali je rekao da će na snazi ostati četvrti stepen angažovanja JKP "Beograd-put".

"Ostajemo u četvrtom stepenu angažovanja zbog daljeg pada temperature i mogućih očekivanih padavina do kraja dana, kao i zbog velike količine vode od istopljenog snega na kolovozu. S obzirom na to da su ulice prvog prioriteta potpuno čiste i prohodne, dali smo nalog da se ulazi u ulice drugog prioriteta i da se sada one tretiraju", rekao je gradonačelnik Beograda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.