Mali:Uhapšene dvije osobe zbog napada na luksuzni hotel

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali:Uhapšene dvije osobe zbog napada na luksuzni hotel

BAMAKO- Ministarstvo bezbjednosti Malija saopštilo je danas da su uhapšene dvije osobe osumnjičene da imaju veze sa napadom na luksuzni hotel u prijestonici Bamaku, kada je ubijeno 20 ljudi, uključujući veći broj stranaca.

"Uhapšene su dvije osobe", rekao je Amadou Sango, portparol Ministarstva.U napadu islamskih ekstremista 20. novembra na hotel "Radison blu" u Bamaku ubijeno je 20, a ranjeno sedam lica, prije nego što su komandosi upali u zgradu i spasili 170 ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog napada na hotel u Maliju

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 00:37

Ministarstvo bezbednosti Malija saopštilo je danas da su uhapšene dve osobe osumnjičene da imaju veze sa napadom na luksuzni hotel u prestonici Bamaku, kada je ubijeno 20 ljudi, uključujući veći broj stranaca..."Uhapšene su dve osobe", rekao je Amadou Sango, portparol Ministarstva...U napadu islamskih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.