Mali: Puna podrška Vučiću, koji trpi najstrašnije uvrede i pretnje FOTO

Izvor: B92, 04.Jun.2023, 17:54

Mali: Puna podrška Vučiću, koji trpi najstrašnije uvrede i pretnje FOTO

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali rekao je da pruža punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji svakodnevno trpi najstrašnije uvrede i pretnje.

"Kada oni koji se navodno bore protiv nasilja, upućuju najjezivije poruke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, onda vam je jasno da su njihovi motivi lažni, a ponašanje licemerno", napisao je Mali na Instagramu i dodao:

"Zato još jednom upućujem punu podršku Aleksandru Vučiću, koji svakodnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trpi najstrašnije uvrede i pretnje od onih koji se navodno bore za bolju Srbiju. Poručujem im - za bolju Srbiju se borite radom i rezultatima, novim radnim mestima, jačom ekonomijom. To stvara bolju zemlju i to je ono za šta se bori Aleksandar Vučić. To je čovek koji ne zna za strah i koji će se boriti do kraja, a u tome ima moju bezrezervnu podršku."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.