Mali: Prosečna decembarska plata biće iznad 500 evra, odluka o minimalcu do 15. septembra

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Prosečna decembarska plata biće iznad 500 evra, odluka o minimalcu do 15. septembra

Ministar finansija Siniša Mali kazao je danas da će prosečna decembarska plata u Srbiji biti iznad 500 evra, kao i da po njegovoj oceni dolaze najbolje godine po pitanju ekonomskog rasta i razvoja. Članak Mali: Prosečna decembarska plata biće iznad 500 evra, odluka o minimalcu do 15. septembra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Prosečna decembarska plata biće iznad 500 evra

Izvor: Danas, 14.Avg.2019

Ministar finansija Siniša Mali kazao je da će prosečna decembarska plata u Srbiji biti iznad 500 evra, kao i da po njegovoj oceni dolaze najbolje godine po pitanju ekonomskog rasta i razvoja. Članak Mali: Prosečna decembarska plata biće iznad 500 evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Milijarda hektara šume mogla bi da uspori globalno zagrevanje

Izvor: Danas, 15.Avg.2019, 08:28

Ukoliko se aktuelni trend zagađenja nastavi, temperatura će do 2030. godine porasti za 1,5 stepeni Celzijusovih iznad industrijskog nivoa. Međutim, drveće bi moglo da zaustavi, ili bar pokuša da zaustavi, globalnu klimatsku krizu, poručuju stručnjaci. Članak Milijarda hektara šume mogla bi da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.