Mali: Ovo je Srbija nade! Zajedno smo jači FOTO

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 22:08

Mali: "Ovo je Srbija nade! Zajedno smo jači" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se nakon velikog skupa "Srbija nade" koji je održan danas u Beogradu.

"Ovo je Srbija nade! Hvala građanima Srbije na ovolikoj podršci zdravoj, normalnoj, modernoj Srbiji, kakvu je stvorio predsednik Aleksandar Vučić! Zajedno smo jači! Nadu da ćemo se izboriti sa svime što nam se dešava nam niko ne može oduzeti. Srbija je zemlja dobrih, vrednih ljudi. Za našu Srbiju ima nade! Hvala svim građanima na ogromnoj podršci politici koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodi Aleksandar Vučić. To je politika mira, prosperiteta, brige o svim građanima, politika napretka. To je politika nade za sve nas da ćemo nastaviti da se razvijamo, gradimo, stvaramo budućnost kakvu želimo našoj deci", objavio je Siniša Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Ovo je Srbija nade! Zajedno smo jači

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2023

BEOGRAD - Ministar finansija Srbije, Siniša Mali oglasio se nakon velikog skupa "Srbija nade" koji je održan danas u Beogradu. On je putem mreže Instagram poručio da je ovo danas "Srbija nade i da smo zajedno jači".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.