Mali: Nezapamćen tragičan događaj potresao čitavu našu zemlju

Izvor: B92, 03.Maj.2023, 16:30

Mali: "Nezapamćen tragičan događaj potresao čitavu našu zemlju"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom velike tragedije koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je devet osoba nastradalo.

"Najdublje saučešće članovima porodica i prijateljima zbog gubitka voljenih, stradalih u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' u Beogradu. Nezapamćen tragičan događaj koji je danas potresao čitavu našu zemlju izazvao je u svima nama neizmernu tugu, nevericu i bol", napisao je Mali.

Mali je skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažnju na činjenicu da se mladima mora posvetiti više pažnje.

"Ovo nam je opomena da u budućnosti moramo više pažnje posvetiti našim mladim naraštajima, njihovim potrebama, edukaciji i prevenciji nasilja", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTKAZALA KONCERT U HRVATSKOJ ZBOG VELIKE TRAGEDIJE Slomljena zbog masakra u osnovnoj školi: "Provedimo dane u tišini"

Izvor: Blic, 03.Maj.2023

Jezivi masakr koji se danas dogodio u OŠ "Vladislav Ribnikar" potresao je celu naciju, a brojne poznate ličnosti izjavljuju saučešće porodica nastradalih u ovom tragičnom događaju.

Nastavak na Blic...

Milena Berić iz Udruženja KROKODIL povodom današnje tragedije: Ministre odakle oružje detetu?

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

  Povodom tragedije koja se danas dogodila u osnovnoj školi u Beogradu Milena Berić iz Udruženja KROKODIL objavila je na svom Fejsbuk profilu post skrenuvši pažnju da je zločin koji se desio posledica nataložene agresije u društvu, kao i brojnih primera nesankcionisanog nasilja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.