Mali: Nemamo para za Beogradski maraton

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Nemamo para za Beogradski maraton

Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali rekao je danas da gradske vlasti ove godine ne mogu finansijski da podrže 27. Beogradski maraton, ali da će u organizaciji te trke učestvovati komunalne službe.

Komunalna preduzeća će pomoći u organizaciji maratona: Siniša Mali  

Grad Beograd i preduzeće Beogradski maraton potpisali su danas protokol o saradnji.

 

"Zbog teške situacije, ne možemo finansijski da podržimo maraton, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali će u organizaciji učestvovati komunalna preduzeća. Maraton je važna manifestacija za Beograd, mnogo znači za turizam i privredu u gradu i zbog toga smo rešili da kao privremeni organ podržimo njegovo održavanje", rekao je Mali.

 

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičhić rekao je da Beogradski maraton u najboljem smislu promoviše grad i da glavnom gradu Srbije nedostaju takve manifestacije.

 

Predsednik Beogradskog maratona Aleksandar Đorđević rekao je da je maraton najbolji način da se predstavi srpska kultura i sport.

 

"Malo je stvari u ovoj zemlji koje traju 27 godina i predstavljaju Beograd i Srbiju u najboljem svetlu. Nama je uvek u interesu da predstavimo osmeh ovog grada, osmeh Srbije i na najbolji način predstavimo sebe, našu kulturu i sport", rekao je Đorđević.

 

Beogradski maraton, 27. po redu, održaće se u nedelju, 27. aprila.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.