Mali: Najradije bih pocepao doktorat, napisaću još jedan

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Nov.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Najradije bih pocepao doktorat, napisaću još jedan

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da se nada da će Odbor za etiku imati dovoljno snage da donese objektivnu odluku o njegovom doktoratu, bez pritiska opozicije.

Mali je ocenio da je sve u vezi sa njegovim doktoratom politika, na kojoj insistira opozicija koja, kako kaže, nema ni plan ni program, i istakao da sve to toliko dugo traje da bi posle svega "najradije pocepao taj doktorat".

On je rekao da je završio Ekonomski faktultet kao student generacije, da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je zatim magistrirao i da je nosilac niza diploma dobijenih na inostranim univerzitetima. Kako je kazao, sve je to radio jer mu je bilo stalo do akademske karijere, a doktorat je došao kao prirodan sled svega na temu kojom se oduvek bavio.

"Meni su važni rezultati mog rada, a kako će ovo pitanje oko doktorata da se završi...pritisci su ogromni, tu su i Ðilas i Trifunović...Ne verujem u objektivnu odluku. Ono što mi je važno, to je moj rad i moje znanje", rekao je Mali za Pink televiziju, a preneo je Tanjug.

I ako je, kaže, kada je doktorat u pitanju napravio grešku, to opet ne znači da je taj njegov rad plagijat. A sve je počelo, podseća, još kada je postao gradonačelnik Beograda, što je predug period i zato i navodi da bi taj doktorat najradije pocepao.

"Kao neko ko ima toliko diploma, ko je toliko toga uradio, napisaću još jedan...", rekao je Mali, uveren da pitanje njegovog doktorata u Srbiji više nikoga ne interesuje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.