Mali: Kompromisno rešenje oko švajcaraca košta 11,7 milijardi dinara

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Kompromisno rešenje oko švajcaraca košta 11,7 milijardi dinara

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas da je posle deset godina pronađeno kompromisno rešenje između korisnika stambenih kredita u švajcarskim fanacima, banaka i države koju će to koštati 11,7 milijardi dinara. Članak Mali: Kompromisno rešenje oko švajcaraca košta 11,7 milijardi dinara se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pozitivno brojanje

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Srpska privreda je četvrtu godinu zaredom završila u plusu nakon što su u 2018. godini dobitnici nadmašili gubitaše za skoro 4,2 milijarde evra (500 milijardi dinara). Članak Pozitivno brojanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Uočen prvi molekul iz Velikog praska

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Kada je pre 13,8 milijardi godina svemir nastao iz Velikog praska, posledične hemijske reakcije stvorile su prve molekule koje su bile presudne u oblikovanju svega što nam je poznato, ali u modernoj istoriji dugo nisu mogli to detektovati, piše magazin Nejčer. Članak Uočen prvi molekul iz Velikog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.