Mali: Ispunjena sva obećanja iz mog ekspozea

Izvor: RTS, 22.Dec.2016, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Ispunjena sva obećanja iz mog ekspozea

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je, na predstavljanju godišnjeg izveštaja o radu Gradske uprave, da su ispunjena sva obećanja iz njegovog ekspozea od pre dve i po godine i da je na to ponosan.
Udahnuli smo život građevinskoj industriji, pokrenuli projekte koji su decenijama stajali u fioci, rekao je Siniša Mali.

"Ponosan sam što sam pre nekoliko dana stajao na desetom spratu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stambene kule 'Beograda na vodi', jer znam da mnogi nisu verovali da jedan brod možemo da pomerimo, a kamoli da raščistimo celu lokaciju i da počnemo da gradimo", rekao je Mali.
Kako je naveo, veliki deo napora gradske vlasti u prethodne tri godine odnosio se na saniranje štete koju su napravili oni koji su ranije vodili Beograd, "sa podzemnim kontejnerima, replikom Terazija, pazl gradovima koji su propale investicije".
"Mi danas nemamo, niti želimo da imamo imaginarne 'pazl' gradove, već smo se izborili za stvarna gradilišta 'Ikee', 'Hiltona', 'Beograda na vodi'. Aktivirali smo lokacije poput Borče, Palilule, Rakovice, otvorili Dom zdravlja u Jajincima, dva nova vrtića...", rekao je Mali.
Dodao je da mu je drago što su građani prepoznali rezultate rada nadležnih i ponovo ukazali poverenje SNS na aprilskim izborima, koja je pobedila na 15 od 17 gradskih opština.
"To je nezapamćeno dobar rezultat, ali i obaveza da nastavimo dalje još jačim tempom, a mi vam obećavamo da ćemo opravdati vaše poverenje", poručio je gradonačelnik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Beograd ostvario suficit od pet miijardi dinara

Izvor: N1 televizija, 22.Dec.2016

Dug grada Beograda je sa 20 odsto smanjen na pet, ukupna dobit gradskih preduzeća je 680 miliona dinara, a od deficita koji je iznosio dve milijarde dinara pre tri godine ostvaren je suficit od pet milijardi dinara, poručio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali na godišnjem predstavljanju izveštaja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.