Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Okt.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Infostan da izbriše osiguranje iz računa građana

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali dao je danas nalog preduzeću "Infostan" da iz septembarskih računa građana hitno ukloni stavku "osiguranje domaćinstva" koja nije obavezna z‎a korisnike komunalnih usluga.

Kako je saopšteno iz gradske Uprave, "Infostan" je u novu objedinjenu uplatnicu uneo iznos od 200 dinara za osiguranje imovine i stana, ali je ta uplata potpuno dobrovoljna.

U pitanju je neobavezujuća ponuda Đenerali osiguranja Srbija za osiguranje svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << domaćinstvo i stvari u njemu za 200 dinara mesečno, navodi se u saopštenju.

Infostan je saopštio da korisnici koji ne žele da osiguraju imovinu, ukupan iznos objedinjene usluge naznačene na uplatnici treba da umanje za 200 dinara.

Građani mogu i da odjave odjave osiguranje pozivom besplatnog broja 0800-222-579, slanjem SMS poruke na broj 064-811-22-22, slanjem mejla ili dopisa, lično u prostorijama Đenerali osiguranja i Infostana.

Demokratska stranka Srbije reagovala je danas ocenivši da su uvećani računi Infostana "organizovana pljačka građana koja zahteva hitnu intervenciju javnog tužilaštva i Agencije za borbu protiv korupcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Osiguranje domaćinstva nije obavezno

Izvor: Akter, 03.Okt.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali dao je danas nalog preduzeću "Infostan" da iz septembarskih računa građana hitno ukloni stavku "osiguranje domaćinstva" koja nije obavezna z‎a korisnike komunalnih usluga..Kako je saopšteno iz gradske Uprave, "Infostan" je u novu objedinjenu uplatnicu uneo...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.