Mali: Grdajani poslali više od 65.000 koverata u nagradnoj igri Uzmi račun

Izvor: Beta, 25.Okt.2020, 12:06

Mali: Grdajani poslali više od 65.000 koverata u nagradnoj igri Uzmi račun

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" predstavlja deo "sveobuhvatne borbe protiv sive ekonomije" i da su gradjani do danas poslali preko 65.000 koverata."Pozivam ih da učestuvju u što većem broju i apelujem na njih da traže fiskalni račun, jer se na taj način deo novca vraća budžet, što se dalje redistribuira za školstvo, zdravstvo, kulturu, nauku", rekao je Mali za list Blic.On je rekao da je sistemsko rešenje u borbi protiv sive ekonomije donošenje novog zakona o fiskalizaciji, koji će uskoro biti u skupštinskoj proceduri.Govoreći o novoj vladi, rekao je da veruje da će to biti jedan dobar i kvalitetan tim koji će zajedno raditi na istom zadatku."Kao što je predsednik Vučić najavio nova vlada će pred sobom imati šest važnih ciljeva, a šesti je upravo ekonomija", rekao je Mali, koji bi i u novoj vladi trebalo da ostane na istom mestu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani poslali više od 65.000 koverata u nagradnoj igri Uzmi račun

Izvor: Danas, 25.Okt.2020

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" predstavlja deo "sveobuhvatne borbe protiv sive ekonomije" i da su građani do danas poslali preko 65.000 koverata.

Nastavak na Danas...

UČESNICI, PRAVILA, DILEME, TRAJANJE, NAGRADE... "Blic" vam otkriva sve o igri "UZMI RAČUN I POBEDI"

Izvor: Blic, 25.Okt.2020

Država je pokrenula nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020", u kojoj će građani sakupljajući fiskalne račune moći da postanu vlasnici vrednih nagrada. "Blic" vam otkriva najčešća pitanja i odgovore koji se tiču ove igre.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.