Mali; Elektronske usluge za kvalitetniji život građana

Izvor: Beta Video, 21.Sep.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali; Elektronske usluge za kvalitetniji život građana

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Sinipa Mali rekao je da je zadovoljan što ima priliku da predstavi Katalog elektroinskih usluga grada Beograda koji je, kako je naveo, posledica višemesečnog rada, zajedno sa resornim ministarstvom i Agencijom za digitalnu upravu. ``Neće više biti potrebe da građani dolaze u Gradsku upravu, podnose hrpu dokumenata, čekaju u redu. Moći će to da urade onlajn, sa svog kompjutera, iz svog stana i to je veliki korak napred ka povećanju efikasnosti rada Gradske uprave i ka povećanju kvaliteta života naših građana``, rekao je Mali. (CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Mali: Bez štampanja izvoda iz matičnih knjiga rođenih ušteda 35 miliona dinara

Izvor: Beta Video, 21.Sep.2015

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Sinipa Mali je rekao da kada roditelji žele da prijave svoje dete u privatni vrtić, više neće morati to da rade tako što dolaze na šalter, moći će od kuće, a isto tako, neće morati da donose izvod iz matične knjige rođenih. ``Štampanje tog izvoda košta...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.