Mali: Deo novogodišnjih prihoda bolesnoj deci

Izvor: B92, 26.Dec.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Deo novogodišnjih prihoda bolesnoj deci

Beograd -- Grad Beograd će deo prihoda od novogodišnjih proslava donirati udruženjima roditelja bolesne dece, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali je na pitanje da li će i Beograd podržati akciju mnogih srpskih gradova koji se odriču novogodišnjih proslava zarad bolesne dece rekao da je ta akcija odlična i da će joj se Beograd pridružiti, ali ipak, ne odričući se dočeka.

Kako je rekao, najmanje dva miliona dinara Beograd će donirati Udruženju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << roditelja "Zvončica" čija su deca obolela od raka i udruženju "Debra" koje okuplja decu obolelu od bolesti zvane "deca leptiri".

"Upoznao sam ljude iz obe organizacije, oni rade sjajan posao, pomažu deci kojima je to najpotrebnije i Beograd će to podržati", poručio je Mali.

Ipak, istakao je, Beograd se neće odreći novogodišnjih proslava i to, kako kaže, ide ruku pod ruku sa humanitarnim radom, jer se od dobijenih sredstava može nastaviti pomaganje onima kojima je to potrebno.

"Što više zaradimo od novogodišnjih praznika, više novca ćemo imati za ulaganje u humanitarne svrhe, za vrtiće, za zdravstvene ustanove", rekao je Mali.

On je najavio i da će se takva praksa nastaviti, te da će se od svake manifestacije čiji je grad Beograd pokretač, deo sredstava izdvajati za humanitarne svrhe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Deo novogodišnjih prihoda bolesnoj deci

Izvor: Radio 021, 26.Dec.2016

Beograd će deo prihoda od novogodišnjih proslava donirati udruženjima roditelja bolesne dece, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali...Mali je na pitanje da li će i Beograd podržati akciju mnogih srpskih gradova koji se odriču novogodišnjih proslava zarad bolesne dece rekao da je ta akcija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.