Malezijski avion pao u Indijski okean

Izvor: Beta, 24.Mar.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malezijski avion pao u Indijski okean

KUALA LUMPUR, 24. marta 2014. (Beta-AFP/AP) - Malezijiski putnički avion koji je nestao pre više od dve nedelje, pao je u Indijski okean, saopštio je u ponedeljak na hitnoj konferenciji za štampu u Kuala Lumpuru premijer Malezije Nadžib Razak.

Razak je rekao da je to zaključeno na osnovu nove analize podataka sa satellita.

Ukoliko se ta vest potvrdi, to će biti kraj dvonedeljnog traganja bez presedana za avionom koji je nestao ubrzo po poletanju iz Kuala Lumpura za Peking, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << sa 239 putnika i članova posade.

U nedelju je objavljeno da je kineski satelit u južnom delu Indijskog okeana snimio veliki plutajući predmet što bi mogao da bude deo nestalog aviona. Brodovi i avioni su odmah polati u to područje.

Boing 777 sa 239 putnika i članova posade nestao je još 8. marta.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Malezijski avion pao u Indijski okean

Izvor: Studio B, 24.Mar.2014

Malezijiski putnički avion koji je nestao pre više od dve nedelje, pao je u Indijski okean, saopštio je na hitnoj konferenciji za štampu u Kuala Lumpuru premijer Malezije Nadžib Razak..."Boing 777" sa 239 putnika i članova posade nestao je još 8. marta. Razak je rekao da je to zaključeno na...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.