Maletić zaposlio devojku u kabinetu Siniše Malog!

Izvor: Press, 26.Dec.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maletić zaposlio devojku u kabinetu Siniše Malog!

Simićeva, kao i sam Maletić, negiraju da on ima bilo kakve veze sa njenim zaposlenjem, piše Alo.
Dok Simićeva ne želi da kaže kako je dobila taj posao, Maletić ne ume da objasni kako mu je devojka uopšte došla do tog zaposlenja.
Simićeva, koja se nedavno iz Niša doselila u Beograd, tvrdi da njen izabranik nema veze sa njenim zaposlenjem, a o tome kako je dobila posao kaže da je to “njena privatna stvar”.
- Mario nema veze sa ovim. U kabinetu radim kao sekretarica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << privremeno, do kraja godine. U Beograd sam prešla jer smo Mario i ja počeli da živimo zajedno. Kad je reč o tome kako sam dobila posao, to je moja privatna stvar i ne bih želela bilo šta da komentarišem - kazala je Simićeva kada smo je juče pozvali. Inače, na njenom Fejsbuk profilu stoji da radi u Srpskoj naprednoj stranci, da je završila novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu, kao i medicinsku školu u Nišu.
Mario Maletić tvrdi da nema veze sa zaposlenjem svoje devojke.
- Ja je nisam zaposlio. Ona se u Beograd doselila kada smo odlučili da počnemo da živimo zajedno. Dragana je pre toga radila u kabinetu gradonačelnika Niša. Planirali smo da dođe u Beograd i ona je došla. Dala je otkaz u Nišu, gde je imala bolje uslove rada. Prešla je da radi u Beograd, na lošiji ugovor, zbog ljubavi i tako. Ona ima kvalifikacije i iskustvo. Siniša Mali je taj koji odlučuje ko će raditi kod njega u kabinetu, a verujem da je Dragana angažovana zbog iskustva - kaže za “Alo!” Maletić, koji radi u kabinetu ministra pravde Nikole Selakovića.
Međutim, on nije umeo da nam odgovori kako mu je devojka, koja je doskora živela i radila u Nišu, došla do posla u Gradskoj upravi Beograda, to jest ko joj je taj posao ponudio.
U gradu navode da je sa Draganom Simić, u skladu sa Zakonom o radu, zaključen ugovor.
- Gradska uprava grada Beograda zaključila je ugovor o obavljanju privremenih i povremenih poslova sa nezaposlenom Draganom Simić, i to za poslove koji su privremeni i povremeni i po svojoj prirodi takvi da ne traju duže od 120 radnih dana u kalendarskoj godini, a odnose se na obavljanje studijsko-analitičkih poslova, kao i pružanje stručne pomoći i podrške predsedniku privremenog organa grada Beograda, za potrebe kabineta gradonačelnika Gradske uprave grada Beograda - stoji u dopisu listu Alo, koji je potpisao Nenad Todorović, zamenik načelnika Gradske uprave.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.