Maletić napustio Velež

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2015, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maletić napustio Velež

Želja mi je da završim karijeru u Borcu, ali to je daleko od realnosti, rekao je Darko Maletić, iskusni fudbaler, koji je raskinuo ugovor sa Veležom koji je posljednji na tabeli BH Telecom Premijer lige BiH i jednom nogom je ispao iz lige.

U tri navrata je nosio dres Borca, u kojem je i počeo seniorsku karijeru. Maletić je dvije i po godine proveo u redovima mostarskog kluba i nosio je kapitensku traku.

"Žao mi je što se klub nalazi u tako teškoj situaciji. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smo dosta lijepih trenutaka, ali ovo je bilo jedino rješenje. Nisam htio da odem dok ne završi polusezona", kazao je Maletić, koji je dodao da prvo želi da se odmori i da čak razmišlja o kraju karijere:

"Što se tiče Borca niko me nije zvao i u posljednje vrijeme sam u klubu provlačen kroz mnoge negativne stvari".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.