Malada publika ovacijama pozdravila ekipu Paname

Izvor: Blic, 22.Okt.2015, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malada publika ovacijama pozdravila ekipu "Paname"

Debitantski dugometražni film Pavla Vučkovića "Panama" premijerno je prikazan sinoć u punoj sali bioskopa Sava centar.

Nakon premijere publika (uglavnom mlađa) je ovacijama pozdravila ekipu filmu.

Glavne uloge u filmu tumače Slaven Došlo, Jovana Stojiljković, Miloš Pjevač, Tamara Dragićević, Jelisaveta Orašanin. U ostalim ulogama svoj doprinos filmu dali su i Nebojša Milovanović, Aleksandar Đurica, Branka Pujić, Andrija Daničić…

Scenario >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za film su napisali Pavle Vučković i Jelena Vuksanović.

Debitantski dugometražni igrani film Pavla Vučkovića svetsku premijeru je imao u okviru glavnog programa ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala.

Glavni junak filma Panama je Jovan (Slaven Došlo), koji se, između ostalih devojaka, viđa i sa Majom (Jovana Stojiljković). Odnos sa njom ga u početku ne zanima, ona mu deluje neiskusno i naivno. Međutim, postepeno, njeno ambivalentno ponašanje počinje da ga intrigira. Prateći video snimke i tragove sa interneta, Jovan otkriva Majin paralelni život, upliće se u sopstvenu igru laži i ljubomore. Jovan gubi sebe, očajnički pokušavajući da otkrije ko je zapravo Maja.

"Panama" će večeras (20.30) biti prikazan u novosadskoj Areni Cineplex, a u subotu u Kragujevcu. Film je od danas na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.