„Mala“ zemlja igra kao velika

Izvor: Danas, 27.Sep.2019, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Mala“ zemlja igra kao velika

Alberto Đulijani nastavio je tamo gde je stao Slobodan Kovač na selektorskoj klupi muške odbojkaške reprezentacije Slovenije, s tim što je Italijan otišao veliki korak dalje od sadašnjeg stratega Srbije i svog potencijalnog rivala u nedeljnom okršaju za evropsku titulu - Slobodana Kovača. Članak „Mala“ zemlja igra kao velika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Odbojkaši Srbije u finalu EP

Izvor: Danas, 27.Sep.2019

Odbojkaši Srbije plasirali su se u finale Evropskog prvenstva. Izabranici Slobodana Kovača savladali su u punoj dvorani 'Bersi' domaću Francusku sa 3:2. Članak Odbojkaši Srbije u finalu EP se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.