Makron poziva naciju na UJEDINJENJE: BORBA PROTIV ISLAMISTIČKE HIDRE SE NASTAVLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makron poziva naciju na UJEDINJENJE: BORBA PROTIV ISLAMISTIČKE HIDRE SE NASTAVLJA!

Francuska mora razviti budno društvo u borbi protiv islamiskih militanata, rekao je predsednik te zemlje Emanuel Makron.

Francuska mora razviti budno društvo u borbi protiv islamiskih militanata, rekao je predsednik te zemlje Emanuel Makron tokom odavanja počasti žrtvama terorističkog napada nožem u sedištu pariske policije.

Makron je rekao da je to pitanje za celu naciju koja treba da se ujedini, pokrene i bude spremna da reaguje.

- Sama administrativna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << služba i sve državne službe pojedinačno neće moći same da prevladaju islamističku hidru - rekao je Makron u kancelariji policije u blizini katedrale Notrdam.

Pozivajući se na čudovište iz grčke mitologije kojem kada se odseče glava izraste nova, Makron je istakao da Francuska mora da razvije društvo u kojem će svi paziti na znakove ljudi koji su pod rizikom da padnu pod uticaj islamističkih ekstremističkih mreža.

Ne nous habituons pas au terrorisme islamiste. Jamais. Ce qui se joue, c’est le combat de toute une Nation contre ceux qui souhaitent menotter la liberté, les femmes, la civilité, contre ceux qui veulent diviser, séparer, manipuler. Faisons bloc, sans relâche.

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) October 8, 2019

Kako se podseća, IT stručnjak zaposlen u policiji nožem je usmrtio tri policajca i administrativnog radnika, pre nego što ga je policija likvidirala.

Napadač, koji je poreklom sa Martinika, posle prelaska u islam imao je kontakte sa pojedincima koji verovatno pripadaju islamistickom salafistickom pokretu, saopštili su tužioci.

 BONUS VIDEO:

TEMPIRANA BOMBA! Dve zemlje, ogromna mržnja i GOMILA NUKLEARNIH BOMBI: Da li će na ovom mestu izbiti Treći svetski rat? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.