Makedonka Ana bez premca u „Survivoru“

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 03:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonka Ana bez premca u „Survivoru“

Ana Stojanovska dobila je najviše glasova čitalaca “Blica”, koji su je u anketi izabrali za najlepšu takmičarku u ovogodišnjem “Survivoru”. Simpatična Makedonka, koja osvaja osmehom, dobila je 39 odsto glasova, dok se na drugom mestu našla Milena Vitanović iz Paraćina sa 22 odsto glasova, a treća je Beograđanka Ana Mitrić sa sedam odsto glasova čitalaca.

– Jao, sad me je malo sramota – bila je prva Anina reakcija kada je saznala da je dobila najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glasova čitalaca "Blica” za najlepšu devojku na Filipinima.

– Jesam se malo postidela, ali lepo je kad čuješ tako nešto. Ovo što ću reći možda zvuči kao kliše, ali fizički izgled, lepota nije najbitnija stvar u životu, bitno je samo ono što čovek nosi u sebi – kaže ova devojka iz Skoplja. Međutim, koliko god joj je fizički izgled nebitan u svakodnevnom životu, Ana priznaje da su devojke u "Survivoru” često razmišljale o tome kako izgledaju, budući da na ostrvu nisu imale osnovna sredstva za higijenu.

– Nisam nešto bila zainteresovana za manekenstvo, ali prijavila sam se na neki izbor lepote. Sve je prošlo super, ali ja nisam pobedila. Jednostavno, mnogo više volim ovo što učim, glumu, nego tako nešto – iskrena je Ana, koja se i privatno retko sređuje, a najbolje se oseća u patikama, farmerkama i majici.

Na pitanje ko je po njemu najlepša takmičarka u "Survivoru”, Nemanja Vučetić kaže:

– Milena je bila najsimpatičnija, sva je lutkasta i naivna. Svidela mi se i zato što je pozitivna. Naravno, tu je i Dina, koja je veoma inteligentna devojka, osim toga Vojvođanka je, a mi se držimo zajedno – zaključuje on s osmehom, dok Luka, s kojim se Ana baš i nije najbolje slagala, ipak smatra da je ona najlepša.

– Ana je po meni najlepša takmičarka. Ona je slatka i šarmantna, pozitivna i nasmejana. Na nju su dosta uticale stvari koje su se desile posle promene plemena, kada je saznala za Nemanjine i Njegoševe dogovore, onda ju je malo uhvatila i nostalgija za kućom, pa sam i ja bio negativan i to malo preneo na nju, tako da je ta njena pozitivnost malo nestala pre nego što je izbačena - konstatuje Luka. Bibi je kao član "Manoba” proveo dosta vremena u "Survivoru” i puno se družio sa Anom.

– Po mom mišljenju, najšarmantnija devojka je Ana, a najlepša Milena – kratak je bio Bibi, dok je najzanimljiviji odgovor na pitanje o najlepšoj učesnici "Survivora” dao i trenutno najveći zavodnik u ovom serijalu – Njegoš.

– Najsimpatičnija je Ana, Milena je najlepša, ali nije najzgodnija. Višnja je možda bila najzgodnija – ekspertsko je mišljenje ovog sportiste.

Ko je najlepša takmičarka?

1. Ana Stojanovska 39% (1.162 glasa)

2. Milena Vitanović 22% (669 glasova)

3. Ana Mitrić7% (223 glasa)

4. Višnja Banković 7% ( 208 glasova)

5. Dina Berić 5% (156 glasova)

6. Teja Lepanja 4% (135 glasova)

7. Anita Mažar 4% (131 glas)

8. Branislava Bogdanović 1,47 % (70 glasova)

9. Vesna Đolović 1% (56 glasova)

10. Gordana Berger 1% (48 glasova)

11. Branka Čudanov 1% (45 glasova)

Ukupno: 2.903 glasa

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.