Makedonija pred novim HAOSOM: VMRO-DPMNE udario na Zorana Zaeva!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija pred novim HAOSOM: VMRO-DPMNE udario na Zorana Zaeva!

Traže ostavku Vlade

Makedonska partija VMRO-DPMNE predala je zahtev makedonskom parlamentu za organizovanje sednice na kojoj bi se glasalo o poverenju vladi Zorana Zaeva. U zahtevu se aktuelna vlada okrivljuje za kriminal, rastuću korupciju i privrednu stagnaciju, prenosi AP.

Pročitajte i:

Kako se navodi, očekuje se da će poslanici raspravljati o predlogu na sednici u sredu. Agencija navodi da predlog opozicione VMRO-DPMNE ima malo šanse da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << usvojen, s obzirom da ima 53 poslanika od ukupno 120 u parlamentu.

U obrazloženju koji su podneli Sobranju, ta stranka navodi da kabinet Zorana Zaeva, inače lidera SDSM, "nema kapacitet da vodi državu".

- Vlada je izgubila 10 meseci. Penzioneri, zaposleni, poljoprivrednici, socijalni radnici, mladi i mnogi drugi se žale - navodi se u obrazloženju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.