Makedonac  pokušao šverc 3,5 kg heroina za prodaju na malo

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonac pokušao šverc 3,5 kg heroina za prodaju na malo

Makedonac je uhapšen u utorak u putničkom autobusu, a kako je naknadno priznao, cilj je bio da drogu redovnom autobuskom linijom Struga-Beč, preko Srbije, prenese u Austriju gde bi je prodavao na malo

SKOPLJE- Makedonska policija je na graničnom prelazu Tabanovce,na makedonsko-srpskoj granici, uhapsila 40.godišnjeg makedonskog državljanina iz Struge, koji je pokušao da u Srbiju, a zatim u Austriju prenese 3,5 kilograma heroina.

Uhapšen je u utorak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u putničkom autobusu, a kako je naknadno priznao, cilj je bio da drogu redovnom autobuskom linijom Struga-Beč, preko Srbije, prenese u Austriju gde bi je prodavao na malo.

Heroin, za koji je makedonska policija navela da je visokog kvaliteta, bio je spakovan u pet paketića koje je uhapšeni zalepio oko svog tela.

Procenjuje se da bi cena droge na crnom tržište bilo oko 20.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.