Majmuni pobegli iz ZOO vrta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 11:02

Majmuni pobegli iz ZOO vrta (VIDEO)

Majmuni se izvukli iz pakla rata u Gazi

Grupa babuna je viđena kako luta uništenim ulicama Gaze nakon što je lokalni zoološki vrt navodno uništen u izraelskim vazdušnim napadima.

Tri majmuna su bili neke od retkih srećnih životinja koje su preživele napad na Gazu, jer su mnoge nastradale u eksplozijama ili umrle od gladi.

- Pod okriljem primirja, veterinar IDF-a je poslat da uhvati ove jadne životinje - napisao je na Tviteru YNet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolumnista Nadav Ejal.

- Zajedno sa ekipom je uspeo i bili su mirni - napisao je.

🇵🇸🇮🇱🚨‼️ A group of baboons roam through the ruins of Gaza.

Just look at Gaza 💔 pic.twitter.com/Uv5MKlvPcb

— The Night Report 🇺🇸 (@The_NightReport) November 30, 2023

- Spašeni majmuni će biti prebačeni na lečenje i vraćeni u Gazu na kraju rata - dodaje Ejal.

Srceparajući snimci pokazuju šta je ostalo od Zoološkog vrta u Gazi nakon što su čuvari bili primorani da ga napuste kada je rat počeo u oktobru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.