Majku boli što nije spasila kćer od Mališe

Izvor: Mondo, 27.Maj.2009, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majku boli što nije spasila kćer od Mališe

Ana Filipović, optužena za pomaganje u ubistvu svoje trogodišnje ćerke Katarine, rekla je na ponovljenom suđenju u sredu da pati što nije uspela da spase dete od Mališe Jevtovića, optuženog za to ubistvo.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužena: Godinama me boli što nisam spasila dete

Izvor: 24sata, 27.Maj.2009

Ona je danas u najvećem delu odbrane pred Okružnim sudom u Beogradu promenila iskaz koji je dala u policiji, tokom istrage i na prethodnom suđenju kada je osuđena na 37 godina zatvora za pomaganje Jevtoviću u svirepom ubistvu trogodišnje Katarine Janković.

Nastavak na 24sata...

Žao mi je što Kaju nisam zaštitila od skota

Izvor: Blic, 28.Maj.2009, 10:37

Ana Filipović (28) optužena za pomaganje u ubistvu sopstvene ćerke, trogodišnje Katarine Janković, juče je nakon četiri godine postupka u Okružnom sudu prvi put izjavila da se kaje jer nije zaštitila ćerku od prvooptuženog Mališe Jeftovića (33).....- Boli me smrt moje ćerke. Godinama me...

Nastavak na Blic...

Za smrt male Katarine majka optužuje bivšeg momka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2009

BEOGRAD - Optužena Ana Filipović, koja se tereti za pomaganje u ubistvu svoje trogodišnje ćerke Katarine, danas je, na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Beogradu, za taj zločin direktno optužila svog bivšeg momka Mališu Jevtovića...Iznoseći detaljno obranu i opisujući događaje koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.