Izvor: Kurir, 30.Jun.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkrosoft predstavio najnovija telekomunikaciona rešenja

BEOGRAD, 30. juna (Tanjug-Ekos) - Američki softverski gigant "Majkrosoft" je predstavio najnovija rešenja iz oblasti telekomunikacija i Internet usluga na trećoj konferenciji i izložbi zemalja jugoistočne Evrope o širokopojasnim tehnologijama "Southeastern Europe Broadband Conference & Expo" održanoj u Beogradu. Među tim rešenjima našla se i platforma "Midijarum Internet protokol (IP) televizija" koja je laka za upotrebu i puna zanimljivih funkcionalnosti za telekomunikacione kompanije i krajnje korisnike.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Microsoft predstavio Mediarum IP TV

Izvor: Mondo, 30.Jun.2008

Američki softverski gigant Microsoft je predstavio najnovija rešenja iz oblasti telekomunikacija i Internet usluga na trećoj konferenciji i izložbi zemalja jugoistočne Evrope o širokopojasnim tehnologijama 'Southeastern Europe Broadband Conference & Expo' održanoj u Beogradu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.