Majkl Džekson piškio u krevet, a Marej čistio?!

Izvor: Glas javnosti, 14.Nov.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Džekson piškio u krevet, a Marej čistio?!

Američka televizijska mreža MSNBC otkrila je da je pokojni kralj popa često mokrio u krevet, uprkos činjenici da je imao 50 godina. Osim toga, nagovarao ga je da čisti sobu u kojoj spava.

"Mokrio je u krevet, morao sam to čistiti", rekao je Marej.

Kontroverzni doktor smatra da je Džekson mokrio u krevet jer je imao psihičke probleme.

Osim toga, kralj popa osećao se jako usamljeno. Rekao je Konradu da mu je on jedini prijatelj.

"Otišao sam kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bi se brinuo o zdravom čoveku koji je rekao da mu je samo potrebno da ga neko nadgleda. Kada sam se upoznao sa slučajem, osećao sam se zarobljenim. Imao je jako bliske poznanike, ali mi je rekao da ima samo jednog prijatelja i da sam to ja", nastavio je Marej.

U dokumentarcu je Marej ispričao šta se tačno dogodilo tog jutra kada je Majkl umro. Rekao je da je mu je dao komadić propofola kako bi zaspao.

Naime, navodno su se tog dana pogoršali njegovi problemi s nesanicom. Marej mu je pre propofola dao i još neke sedative, a Majkl ga je nakon svega preklinjao da mu da mleka, jer mu jedino ono pomogne da spava, prenosi CDM.

Marej je, kako navodi, na dva minuta napustio sobu kako bi telefonirao. U međuvremenu se nešto dogodilo, a Konrad tvrdi kako je Majkl sam sebi ubrizgao kobnu dozu propofola, jer je od njega bio zavisan.

Ljekar je nedavno proglašen krivim za ubistvo iz nehata, a krajem meseca izriče mu se  kazna.

Prikazivanje dokumentarca "Majkl Džekson i doktor: Fatalno prijateljstvo", pokušala je da sprečiti porodica legendarnog muzičara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.