Doktor Majkla Džeksona: Nisam ga ubio, sam se predozirao

Izvor: Blic, 24.Nov.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktor Majkla Džeksona: Nisam ga ubio, sam se predozirao

Korad Marej, bivši doktor Majkla Džeksona koji je bio osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata, tvrdi da je pevač sam kriv za svoju smrt, jer se predozirao svojom sakrivenom drogom.

Marej je u intervjuu za "Dejli mejl" kazao da ga je Majkl oduvek smatrao velikim prijateljem i da mu je često govorio kako mu je uz Parisa, Princa i Blanket on jedina porodica.

"Mi smo bili porodica i voleli smo se kao da smo rođena braća", kazao je Konrad Marej koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je izašao iz zatvora.

On je dodao i kako Majkl nije verovao nikome, i da su njegove lične prostorije često bile prljave i neuredne jer nije verovao ni čistačicama pa je branio da mu sređuju sobu.

"U noći njegove smrti, Majkl mi je kazao da će naša imena od večeras postati nerazdvojna. Kada sam ga upitao kako to misli, on mi je samo kazao da je "vidovit"".

Uprkos tome što je završio u zatvoru na četiri godine, Marej i dalje insistira na tome da nije kriv za ubistvo Džeksona.

"Nikada nisam dao Majklu ništa što bi moglo da ga ubije. Ja sam ga voleo, i uvek ću ga voleti".

Bivši doktor je kazao kako mu je Majkl jednom prilikom rekao da su mu zabranjene inekcije koje su pronađene kraj njegovog kreveta u noći njegove smrti, dali nepoznati lekari iz Nemačke, i da ih je pevač skrivao od Mareja i u tajnosti ih davao sam sebi.

On je naveo i kako je pevač bio pod velikim pritiskom jer je ostao bez novca, a da stvar bude još gora, njegova deca Paris i Princ su ga konstantno kritikovala jer nisu želeli više da žive po hotelima.

"Hteo je da napravi koncert u Londonu, od kojeg bi dobio dovoljno para da kupi porodičnu kuću u Vegasu kako bi se penzionisao. Međutim, AEG kompanija koja je bila zadužena za njegovu turneju mu je zapretila tužbom ukoliko napusti turneju."

Džekson je često znao da dolazi sa probi i posle jedan po ponoći, te je preklinjao Mareja da mu da lekove kako bi mogao da spava, jer mu je insomnija bila najveći problem.

Marej insistira da je pevač noći kada je preminuo, sam sebi ubrizgao preveliku dozu demerola od kojeg je bio ovistan i koji mu je presudio.

"Ja u tom trenutku nisam bio u sobi, i on je to iskoristio da sam sebi ubrizga demerol koji ga je ubio. Kada mi je policija rekla šta su sve našli u njegovom stomaku, ostao sam zapanjen jer mu ja ništa od toga nisam davao. Ne znam ni odakle je nabavljao tolike tablete."

Marej je dodao i da je dugo vremena pokušavao da oživi Džeksona kada je video da on ne diše, a da su u bolnici doktori tokom sat vremena na sve načine pokušavali da ga ožive pre nego što su proglasili smrt.

"Majkl je želeo da mi plati 100,000 dolara da idem sa njim u Englesku na njegovu turneju kako bi vodio računa o njemu i njegovoj porodici ali nisam hteo da prestanem. Čak me nisu ni isplatili ni za dosadašnje lečenje, ali za to me nije briga. Majkl je imao velike planove, hteo je da snimi i dva filma ali bez učešća AEG kompanije jer im nije verovao", dodao je on.

Doktor je kazao i kako su Majkl i on već bili odabrali kuće u kojima će da žive kada se pevač povuče iz javnog života i koje su se nalazile jedna pored druge, ali da sada mora da se kreće sa obezbeđenjem zbog konstantnih pretnji koje dobija zbog optužbi za ubistvo.

"Nisam ubio Majkla Džeksona, on je bio zavisnik od narkotika. Majkl Džekson je slučajno ubio Majkla Džeksona", zaključio je Marej.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktor Majkla Džeksona: Nisam ga ubio, sam se predozirao

Izvor: Dzungla.org, 24.Nov.2013

Korad Marej, bivši doktor Majkla Džeksona koji je bio osuđen na četiri godine zatvora zbog ubistva iz nehata, tvrdi da je pevač sam kriv za svoju smrt, jer se predozirao svojom sakrivenom drogom.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

"Majkl Džekson je slučajno ubio Majkla Džeksona"

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2013

U intervjuu za "Dejli mejl", Konrad Marej, koji je bio osumnjičen za smrt Majkla Džeksona, rekao je da se pevač sam predozirao, dodajući da je pao u psihički i fizički ambis zbog povratničke turneje 2009. godine...Bio zavisnik od lekova i droge: Majkl Džekson.. .."Nisam ga ja ubio. Ubio se sam,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.