Majkl Džekson je dečacima radio mnogo gore stvari od zlostavljanja

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2011, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Majkl Džekson je dečacima radio mnogo gore stvari od zlostavljanja"

Najpoznatiji privatni detektiv Holivuda Entoni Pelikano rekao je u novom broju magazina "Njuzvik" da afera oko prisluškivanja koja je dovela do gašenja lista "News of the World" nije ništa u odnosu na ono što je on radio sa svojim klijentima. A Pelikano je sarađivao sa Arnoldom Švarcenegerom, Majklom Džeksonom, Tomom Kruzom, Kevinom Kostnerom.

Njegovo iskustvo sa Džeksonom posebno je privuklo pažnju javnosti.

"To što se danas radi je dečja igra. Ja sam bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ispred svog vremena. Pa kakve su to gluposti da je neko prisluškivao poruke na sekretarici Hjua Granta. Velika stvar! Da se u celoj priči ne spominje Rupert Mardok, nikoga ne bi bilo briga. Uostalom, čisto sumnjam da je Mardok znao šta rade njegovi ljudi", kaže Pelikano, koji je zbog prisluškivanja u zatvoru od 2008. godine.

Ovog tajnog detektiva često su unajmljivale holivudske zvezde prvog reda, a on je za njih obavljao najprljavije poslove, od prisluškivanja, preko nabavljanja droge do podmićivanja i ucena.

On o svojim klijentima danas veoma retko govori, ali ponekad detaljima nagovesti istinu.

"Imam sačuvano dosta stvari o Švarcenegeru. Da su te stvari ikada postale javne, Arnold nikada ne bi postao guverner", kaže Pelikano.

On priča da je najveći problem imao sa Majklom Džeksonom.

"Prestao sam da radim za njega kada sam otkrio šta je sve radio toj deci. Bilo je to mnogo gore od zlostavljanja", kaže Pelikano.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.