Majkl Daglas i Katarina Zita Džons odlučili da se pomire radi dece

Izvor: Blic, 26.Sep.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Daglas i Katarina Zita Džons odlučili da se pomire radi dece

Glumci Majkl Daglas i Katarina Zita Džons su odlučili da pruže još jednu šansu svom braku, radi njihove dece.

Međutim, sve su prilike da će taj pokušaj da se kreće polako, s obzirom da su njih dvoje proveli svoje rođendane odvojeno.

Ovoj odluci je svakako doprineo gest Daglasa, koji je tokom primanja Emi nagrade zahvalio svojoj ženi na podršci, koja se u tom trenutku nalazila u Kini.

Daglas je i na crvenom tepihu pre primanja nagrade kazao da mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je u privatnom životu sve odlično, i da se bori sa svim problemima, po njihovom dolasku.

Nevolje u braku su počele, kada je Daglas napravio neslanu opasku, rekavši da je dobio rak grla od "oralnog seksa".

Nakon toga su počele tenzije i stres, pa je ovaj slavni par odlučio da provede neko vreme odvojeno, i da čak razmišlja o razvodu.

Međutim, ova dva Oskarovca su ipak odlučili da pruže jedno drugom još jednu šansu radi njihove dece, pa će se to i desiti.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkl Daglas i Katarina Zita Džons odlučili da se pomire radi dece

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2013

Glumci Majkl Daglas i Katarina Zita Džons su odlučili da pruže još jednu šansu svom braku, radi njihove dece.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Majkl Daglas i Katarina Zita Džons odlučili da se pomire radi dece

Izvor: Poznati.info, 26.Sep.2013

Glumci Majkl Daglas i Katarina Zita Džons su odlučili da pruže još jednu šansu svom braku, radi njihove dece...Međutim, sve su prilike da će taj pokušaj da se kreće polako, s obzirom da su njih dvoje proveli svoje rođendane odvojeno...Ovoj odluci je svakako doprineo gest Daglasa, koji je tokom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.