Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkić: Ogromna haranga protiv Zupca

SARAJEVO - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić zatražila je danas od Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ da odgovori na osnovu čega je Tužilaštvo naložilo onemogućavanje pristupa tajnim podacima direktoru Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ BiH Goranu Zupcu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zapošljavanje u nadležnosti entiteta

Izvor: Capital.ba, 24.Jul.2014

SARAJEVO, Poslanici iz Republike Srpske u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH rekli su danas da su protiv Prijedloga okvirnog zakona o olakšicama za zapošljavanje mladih lica u BiH, jer zadire ..

Nastavak na Capital.ba...

Majkić: Protiv Zupca pokrenuta hajka

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2014

SARAJEVO - Dušanka Majkić, poslanik SNSD-a, uputila je danas pitanje Vijeću ministara i Visokom sudskom i tužilačkom vijeću BiH od kojih traži odgovor na osnovu kojih zakonskih ovlaštenja je zamjenik ministra sigurnosti BiH direktoru Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Goranu Zupcu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.